fbpx

Een bungalow hoeft helemaal niet ouderwets of saai te ogen. Sterker nog: de bungalows van Sulex Bungalows zijn ontworpen om te imponeren. Toch wordt er vaak met een vooroordeel naar bungalows gekeken waarbij de grootste misvatting is dat bungalows te weinig ruimte bieden. Daarom focussen wij in dit artikel op 5 redenen om te gaan wonen in een bungalow. 

Tiny house

Wonen in een bungalow verbind je met de natuur

Of je nu voor een bungalow met een kleine oppervlakte of juist voor een grote bungalow kiest, één voordeel wat niet veranderd is verbintenis met de natuur. Je kunt namelijk zo de achter- en voortuin in lopen en je hebt geen last van trappen. Voor mensen die slecht ter been zijn is een gelijkvloerse woning een goede uitkomt, maar jongeren zien ook steeds vaker het voordeel in van een gelijkvloerse woning. Het voelt een beetje alsof je in een appartement woont, maar het grote verschil met een bungalow is dat je geen lift of trap hoeft te gebruiken om naar buiten te kunnen. 

In een bungalow staat je slaapkamer dus ook in verbinding met de tuin waardoor het voelt alsof je elke dag op vakantie wakker wordt. Hoe fijn is het om vanuit je bed direct een frisse neus te nemen in de buitenlucht. Wonen in een bungalow brengt een permanent vakantiegevoel teweeg, en daar wordt niemand ongelukkig van. 

 

mantelzorg

Je kunt een bungalow snel en makkelijk herinrichten

Als jij net zoals ik eens in het jaar toe bent aan verandering in het interieur dan is de kans groot dat je flink wat meubels hebt verschoven. Als je een nieuw bed of een badkamermeubel koopt dan loop je ook tegen dit probleem aan. Een normaal woonhuis heeft een vervelende trap die het verplaatsen van een meubelstuk soms lastig kan maken. Omdat en bungalow geen bovenverdieping heeft hoef je nooit meer meubels naar een bovenverdieping te verslepen. Hierdoor wordt het aanpassen van het interieur een stuk gemakkelijker. 

De bouwkosten zijn lager als je gaat wonen in een bungalow

Omdat de huizenmarkt momenteel op zijn kop staat en de kosten van koopwoningen torenhoog zijn is een bungalow een goede vervanging. De bouwkosten van een bungalow zijn aanzienlijk lager, wederom omdat er een bovenverdieping ontbreekt. Bij Sulex Bungalows zijn de modellen scherp geprijsd. Download of bekijk nu onze brochure om al onze modellen en de bijbehorende prijzen en specificaties te bekijken. 

Is het veilig om te wonen in een bungalow 

De veiligheid van het wonen in een bungalow is voor sommige mensen reden om niet voor een bungalow te kiezen. De opvatting is dat het makkelijker is om in te breken in een bungalow ten opzichte van een normaal woonhuis. Niets is minder waar. Diverse onderzoeken wijzen uit dat inbrekers geen verschil zien tussen een woonhuis of een bungalow. De kans dat je berooft wordt is dus even groot. Hiernaast is het met een bungalow ook mogelijk om een goed beveiligingssysteem te installeren of bijvoorbeeld camera’s op te hangen.

 

Het onderhoud aan een bungalow is minder intensief 

Omdat een bungalow vaak kleiner is dan een normaal woonhuis besteed je minder tijd aan het schoonmaken van een bungalow. Hiernaast worden onze bungalows op een duurzame manier ontworpen waardoor de huisjes lang mooi blijven. Tot slot kun je voor de rest van je leven in een bungalow blijven wonen. De woning is immers al gelijkvloers voor als je ouder wordt en lastiger kunt lopen. Overweeg jij ook om te gaan wonen in een bungalow? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. 

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Excited to see what Sulex Bungalows can do for you?

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Lodge 48 | Brochure

Luxe Chalet Vakantiepark Tulderheyde (België) 58

Tulderheyde

Success!

Kavel incl. woning vanaf €125.000 ex. btw. v.o.n.?

We zijn verheugd om onze samenwerking met Recreatiepark Hellendoorn aan te kondigen als staplaats voor onze bungalows. Gelegen te midden van een prachtig landschap, biedt dit park de perfecte omgeving voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Success!

Chat openen
Scan de code
Welkom bij Sulex Bungalows,

Kunnen we u helpen?