fbpx

Een chalet laten bouwen voor een voordelig tarief lijkt niet haalbaar. Je moet immers rekening houden met de prijs van de grond, het salaris van de ontwerpers en bouwers en de oplevering van de chalet zelf. Toch is het de moeite waard om te overwegen om een chalet te laten bouwen. In dit artikel vertellen wij je meer over het laten bouwen van een gepersonaliseerde chalet en hoe je de investering binnen no-time kunt terugverdienen. 

Tiny house

Zelf een chalet laten bouwen levert een unieke woning op

Voor veel mensen geeft een chalet het ultieme vakantiegevoel en daarom besluiten steeds meer mensen om te investeren in een eigen chalet. Een chalet laten bouwen zorgt voor een permanent vakantieadres waar je naartoe kunt om te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Je kunt er ook voor kiezen om de chalet permanent te bewonen. Waar je ook voor kiest, een chalet is een goede investering. 

Een chalet laten bouwen levert een unieke woning op omdat jij alle details in de hand hebt. Je kunt van tevoren aangeven wat jij belangrijk vind en de chalet wordt niet gebouwd totdat jij het design hebt goedgekeurd. Omdat een chalet op de bouwplaats gemaakt wordt is een chalet niet alleen goedkoper maar ook sneller in elkaar gezet dan een normaal woonhuis. Je kunt in principe al binnen enkele dagen na de maak van de chalet genieten van een nieuw woonhuis. 

Door de chalet te ontwerpen met de toekomst in je achterhoofd zorg je voor een woonplek die met jou mee kan groeien. Ben je bijvoorbeeld jong en wil je in de toekomst kinderen? Dan kun je ervoor kiezen om je chalet op een later moment uit te bouwen met een tweede chalet, of je kiest voor een chalet met een groot woonoppervlak zodat er meer kamers gemaakt kunnen worden. Het fijne aan een chalet is dat de woning gelijkvloers is waardoor je nooit meer last hebt van trappen en altijd snel de tuin kunt bereiken. Dit is een groot voordeel voor gezinnen met huisdieren en/of kinderen en ouderen. 

 

mantelzorg

Je hebt altijd toegang tot een vakantiehuis in jouw smaak

Omdat je de chalet zelf ontwerpt heb je altijd toegang tot een vakantiehuis in jouw smaak. Geen ouderwetse gordijnen of oncomfortabele meubels meer. Alles in de chalet is precies afgestemd op jouw leefstijl. Je hoeft niet langer te zoeken naar een vakantieadres omdat jouw eigen chalet op jouw favoriete plek staat. Win-win! 

Een chalet verdiend zichzelf terug 

Je kunt ervoor kiezen om permanent in de chalet te wonen door de chalet op eigen grond te plaatsen. Maar als je jouw chalet voor je wilt laten verdienen dan kun je de chalet ook op een vakantiepark neerzetten. In veel gevallen mag je gedeeltelijk op het park wonen maar moet je de chalet ook voor een paar maanden per jaar verhuren. Door jouw chalet aan te bieden als vakantieadres voor andere mensen verdien je de investering van jouw chalet vanzelf terug. Hoe snel dit gaat is afhankelijk van de aankoopprijs van de chalet en de hoogte van de commissie die je van het vakantiepark ontvangt. Dit verschilt per vakantiepark dus je kunt hiervoor het beste contact opnemen met het park naar keuze. 

Een chalet hoeft niet ouderwets te zijn 

Sterker nog, de chalets van Sulex Bungalows zijn ontworpen vanuit een modern en duurzaam oogpunt. Door onze modellen aan te passen naar smaak creëer je een chalet die net zo mooi is als een normaal woonhuis. Je kunt een chalet laten bouwen vanaf slechts €23,000. Door de voordelige aankoopprijs is het kopen van een chalet voor veel mensen haalbaar. In tegenstelling tot een normale koopwoning is het voor een chalet niet nodig om een hypotheek af te sluiten. Met spaargeld of een persoonlijke lening kom je al heel ver en voorkom je een lange betaaltermijn voor de afbetaling van een hypotheek. 

 

Een chalet laten bouwen bij Sulex Bungalows 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om het aanpassen van onze chalets of ben je op zoek naar meer informatie over de standaard modellen van Bungalow Sulex? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. Onze professionals staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Sulex Bungalows biedt chalets aan in Nederland, Caribisch Nederland en Afrika. Het is via ons dus ook mogelijk om jouw (tijdelijke) vakantieadres in een ander land te plaatsen. 

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Excited to see what Sulex Bungalows can do for you?

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Lodge 48 | Brochure

Luxe Chalet Vakantiepark Tulderheyde (België) 58

Tulderheyde

Success!

Kavel incl. woning vanaf €125.000 ex. btw. v.o.n.?

We zijn verheugd om onze samenwerking met Recreatiepark Hellendoorn aan te kondigen als staplaats voor onze bungalows. Gelegen te midden van een prachtig landschap, biedt dit park de perfecte omgeving voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Success!

Chat openen
Scan de code
Welkom bij Sulex Bungalows,

Kunnen we u helpen?