fbpx

Is jouw woning te klein geworden omdat het gezin harder groeit dan verwacht of ben je gewoon toe aan een nieuwe omgeving? In beide gevallen is het goedkoper om uit te breiden dan te verhuizen. Ga je de lucht in of blijf je liever dichtbij de grond? In dit artikel leer je hoe je het huis kunt uitbouwen met een bungalow van Sulex bungalows.

 

prefab

Het huis uitbouwen met een bungalow: de voordelen

Het belangrijkste voordeel van een uit- of aanbouw is de extra ruimte. Zo kun je een aanbouw gebruiken om je woonkamer of keuken uit te breiden en als je behoefte hebt aan een garage of een dakterras dan noemen we dit een uitbouw. Het grootste nadeel aan het verbouwen van je woning zijn de kosten. Of het nu gaat om een uit- of aanbouw, in beide gevallen ben je behoorlijk wat geld kwijt voor het uitbreiden van je woning.

Om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om het huis voor een schappelijke prijs uit te breiden bieden wij bij Sulex bungalows ruimtes aan die eenvoudig naast of tegen de bestaande woning geplaatst kunnen worden. Zo houd je de originele buitengevel in tact en hoef je hoogstwaarschijnlijk geen bouwvergunning aan te vragen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een kleine bungalow tegen de woning te plaatsen maar het is ook mogelijk om de bungalow los in de tuin neer te zetten. Hierdoor creëer je snel en eenvoudig een overdekte plek in de tuin die je kunt gebruiken als apart kantoor, relaxplek of tuinhuisje.

 

kangoeroewoning

Het huis uitbouwen met een bungalow: de nadelen

Als je ervoor kiest om je huis uit te breiden met een bungalow dan moet je eerst nadenken over de functie van de ruimte. Waar wil je de ruimte voor gebruiken en past een bungalow binnen dit plaatje? Als je bijvoorbeeld van plan bent om de woonkamer uit te breiden dan kun je kiezen voor een bungalow met veel hoge en open ramen zodat het lijkt alsof de bungalow in verbinding met het huis staat. Wees je er wel van bewust dat de aanbouw altijd afgesloten is wanneer je deze gebruikt als uitbouw voor jouw woning.

 

Meer informatie over Sulex bungalows

 Bij Sulex bungalows staan onze klanten en partners op de eerste plek. Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat altijd naar wens is, communiceren wij met regelmaat. Of je nu op zoek bent naar een partner die bungalows in Europa, Afrika of het Caribisch gebied levert, bij Sulex bungalows ben je aan het juiste adres. Wil jij weten hoe Sulex bungalows jou kan helpen bij het uitbreiden van jouw woning? 

Neem nu contact met ons op om te bespreken hoe Sulex Bungalows jou kan helpen met de uitbouw zodat jij zonder zorgen kunt genieten van het eindresultaat. 

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Excited to see what Sulex Bungalows can do for you?

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Lodge 48 | Brochure

Luxe Chalet Vakantiepark Tulderheyde (België) 58

Tulderheyde

Success!

Kavel incl. woning vanaf €125.000 ex. btw. v.o.n.?

We zijn verheugd om onze samenwerking met Recreatiepark Hellendoorn aan te kondigen als staplaats voor onze bungalows. Gelegen te midden van een prachtig landschap, biedt dit park de perfecte omgeving voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Success!

Chat openen
Scan de code
Welkom bij Sulex Bungalows,

Kunnen we u helpen?