fbpx

De zorg voor de natuur is belangrijk om ervoor te zorgen dat onze kinderen ook kunnen genieten van een mooie en schone wereld. Nu de aandacht voor de zorg van de natuur hoger is zijn steeds meer mensen op zoek naar milieuvriendelijke woonoplossingen. Of je nu kiest voor een tiny living lifestyle of meer ruimte nodig hebt. Je kunt natuurvriendelijk wonen in een bungalow van Sulex! 

Interieur Tiny House
Tiny house interior 2

Waarom zijn de bungalows natuurvriendelijk?

Door in een natuurvriendelijke bungalow te gaan wonen verklein je jouw ecologische voetafdruk en zorg je ervoor dat dagelijkse en maandelijkse kosten omlaag gaan. Wanneer je minder ruimte hebt ga je minder consumeren. Je hebt minder ruimte om spulletjes te verzamelen waardoor je je automatisch gaat richten op de spullen die je echt nodig hebt. 

Naast het feit dat kleiner wonen automatisch zorgt voor consuminderen, zijn de bungalows van Sulex gemaakt vanuit een milieuvriendelijk oogpunt. Elke bungalow is voorzien van 5-kamer uPVC raamkozijnen met HR+++ glas voor optimale isolatie. De bungalows zijn voorzien van hoge kwaliteit Firestone TPO dakbedekking en alle modellen zijn standaard winterhard uitgevoerd waardoor ze geschikt zijn voor elk seizoen. 

Door hoogwaardige isolatie en centrale verwarming in slim line uitvoering is de bungalow optimaal geïsoleerd. Wanneer de isolatie in de woning in orde is hoef je minder te stoken. Hierdoor bespaar je het hele jaar door op stookkosten. Je kunt je bungalow uitbreiden met een terras, een veranda en zelfs een Eco-openhaard. 

Kan ik mijn bungalow ook zelfvoorzienend maken

Een energieneutraal huis is niet aangesloten op het gas, maar wel op het energie- en waternet en op het riool. Een zelfvoorzienend huis is nergens op aangesloten en is dus helemaal onafhankelijk. Een zelfvoorzienend huis is ontzettend milieuvriendelijk maar het kan ook problemen opleveren. Omdat een zelfvoorzienende bungalow nergens op aangesloten is heb je ruimte nodig om te veel opgewekte energie opslaat. Je kunt hiervoor een thuisaccu in huis halen. In Nederland zijn het aantal zelfvoorzienende woningen beperkt omdat het gebruik van een thuisaccu de nodige kosten met zich mee brengt. 

Een zelfvoorzienend huis heeft de juiste middelen voor watervoorziening nodig. Water kun je bijvoorbeeld opvangen en reinigen met een regenwater systeem. Zo’n systeem maakt het water geschikt om te drinken en om mee te douchen. Tot slot hebben zelfvoorzienende huizen vaak een composttoilet en wordt afvalwater gezuiverd door middel van een IBA. 

 

Natuurvriendelijk wonen in een bungalow zonder kou te vatten

In een bungalow wonen hoeft niet onaangenaam te zijn. Om ervoor te zorgen dat je in de zomer én in de winter kunt genieten van je bungalow zijn alle bungalows, zoals benoemd, goed geïsoleerd. Hiernaast zijn er diverse verwarmings- en koelingsopties beschikbaar. 

  • airconditioning
  • warmtepomp
  • gasboiler (etc.) 

De combinatie van uitstekende isolatie, hoogwaardige materialen en diverse verwarmings- en koelingsopties is het comfortabel om het hele jaar door in de bungalow te verblijven. Het grootste voordeel aan wonen in een bungalow is dat het elke dag voelt alsof je op vakantie bent. Geniet van een permanent vakantiegevoel met de bungalows en chalets van Sulex bungalows.  

vrijheid
ecofriendly
ecofriendly

Kan mijn bungalow worden uitgebreid? 

Of je nu behoefte hebt aan een hoop ruimte of je prettig voelt in een kleine woning, bij Sulex bungalows heb je de keus uit verschillende standaard maten. Als deze maten niet voldoende zijn dan kan er een bungalow op maat gemaakt worden zodat deze voldoet aan jouw wensen en eisen (voor zover mogelijk). 

Benieuwd naar welke bungalow perfect is voor jouw woonsituatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en begin vandaag met het verwezenlijken van jouw bungalow avontuur.

Zeeuwse-75-Large-2

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Excited to see what Sulex Bungalows can do for you?

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Lodge 48 | Brochure

Luxe Chalet Vakantiepark Tulderheyde (België) 58

Tulderheyde

Success!

Kavel incl. woning vanaf €125.000 ex. btw. v.o.n.?

We zijn verheugd om onze samenwerking met Recreatiepark Hellendoorn aan te kondigen als staplaats voor onze bungalows. Gelegen te midden van een prachtig landschap, biedt dit park de perfecte omgeving voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Success!

Chat openen
Scan de code
Welkom bij Sulex Bungalows,

Kunnen we u helpen?