fbpx

Een verbouwing af hebben binnen 2 dagen. Het klinkt misschien onmogelijk maar als je voor een prefab verbouwing kiest dan is het goed mogelijk dat je vrijwel geen last hebt van de verbouwing. Een prefab verbouwing vind plaats op een externe locatie., Hierdoor hoeft de aanbouw enkel nog geplaatst en aangesloten te worden. Met een prefab verbouwing kun je sneller van de aanbouw genieten, bespaar je flink op kosten en heb je bijna niet te maken met bouwafval. 

prefab verbouwing

 

Wat is een prefab woning precies?

Prefab staat voor prefabricated ofwel geprefabriceerd. Dit betekend dat de woning van tevoren op maat wordt gemaakt. De muren, de vloer en het dak zijn volledig af. Zo zijn de muren bijvoorbeeld voorzien van gaten voor het plaatsen van de ramen en deuren. Hierdoor kan een prefab woning op locatie snel in elkaar gezet worden. Het enige wat na het plaatsen nog gedaan moet worden is de installatie van apparaten en voorzieningen. Na installatie begint de inrichting en kun je binnen enkele dagen al genieten van de prefab verbouwing.

Prefab gebouwen kunnen goed gebruikt worden om een uitbouw aan een woning vast te maken. Je kunt ook voor een prefab verbouwing kiezen als je extra kamers wilt creëren. Ben je op zoek naar een snelle en betaalbare manier om een losstaande ruimte te creëren zoals bijvoorbeeld een tuinhuisje? Een prefab verbouwing zorgt ervoor dat je snel bent voorzien van een extra ruimte rondom het huis of in de tuin. Wil je meer weten over wat een prefab woning precies is? Lees dan snel verder in ons artikel “Prefab: wat is een prefab woning?

 

Prefab verbouwing door Sulex Bungalows

Bij Sulex Bungalows is niets te gek. Onze designers zorgen ervoor dat het prefab gebouw volledig aansluit op jouw wensen. Door ervaring ontstaat expertise en onze expertise ligt bij het ontwerpen van luxueuze, moderne en praktische bungalows. Onze standaard modellen hebben een unieke kleur en specifieke eigenschappen. De modellen kunnen gepersonaliseerd worden op basis van jouw wensen waardoor er een unieke bungalow ontstaat die je nergens anders tegenkomt. 

Wanneer je een vaste aanbouw in dezelfde stijl als de rest van het huis laat plaatsen dan kun je het verschil tussen het “oude” en het nieuwe goed zien. Omdat een bungalow hoogstwaarschijnlijk niets weg heeft van jouw woning creëer je zowel binnen als buiten een hoog contrast. Denk bijvoorbeeld aan het hoge contrast in kleur en materiaalgebruik waardoor er een unieke combinatie ontstaat.

prefab verbouwing 1

De grootste voordelen van een prefab verbouwing 

Het allergrootste voordeel van een prefab verbouwing is volgens ons het gemak. Je maakt een design met een professionele designer. Je geeft aan wat jouw absolute eisen zijn en je kunt achterover leunen terwijl het werk voor je gedaan wordt. Nadat je helemaal tevreden bent met het design wordt het gebouw gemaakt. Waar een normale verbouwing vaak voor maanden overlast en veel verloop in jouw woning zorgt, ben je met een prefab verbouwing zo klaar. 

Dit betekent ook dat je geen extra weken vakantie hoeft op te nemen. Je hebt maar een paar dagen last van bouwgeluiden en de verbouwing gaat een stuk sneller. De bouwers hoeven namelijk geen rekening te houden met oponthoud door slecht weer en andere onverwachte problemen die je bij een verbouwing kunt tegenkomen. 

Een ander leuk voordeel aan een prefab verbouwing is het wow-effect. Wanneer je regelmatig vrienden over de vloer hebt zorgt een prefab verbouwing al snel voor verwondering omdat de verbouwing zo snel gaat. Zo is het zomaar mogelijk dat de vrienden die je vorig weekend over de vloer had deze week binnenstappen in een heel ander huis.

 

Zijn er ook nadelen van een prefab verbouwing

Als je er maar lang genoeg naar zoekt dan vind je er vanzelf één: nadelen. Het grootste nadeel van een prefab verbouwing is dat je bij prefab bouw achteraf geen grote veranderingen kunt aanbrengen. Omdat een prefab woning volledig pre-designed is, is het bijvoorbeeld niet zomaar mogelijk om een woonkamer en een keuken van plek te laten wisselen. Verder kunnen wij weinig nadelen van een prefab verbouwing verzinnen. Wie wil er nu niet sneller en goedkoper klaar zijn met een verbouwing? 

 

Ben je benieuwd naar wat Sulex Bungalows kan betekenen voor jouw prefab verbouwing? Wil je brainstormen over unieke designs of ben je gewoon benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op gebied van design? Neem nu contact met ons op of neem een kijkje in onze brochure. Hier vind je alle modellen die Sulex Bungalows voor jou klaar heeft staan (inclusief de bijbehorende prijzen). 

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Excited to see what Sulex Bungalows can do for you?

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Lodge 48 | Brochure

Luxe Chalet Vakantiepark Tulderheyde (België) 58

Tulderheyde

Success!

Kavel incl. woning vanaf €125.000 ex. btw. v.o.n.?

We zijn verheugd om onze samenwerking met Recreatiepark Hellendoorn aan te kondigen als staplaats voor onze bungalows. Gelegen te midden van een prachtig landschap, biedt dit park de perfecte omgeving voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Success!

Chat openen
Scan de code
Welkom bij Sulex Bungalows,

Kunnen we u helpen?