fbpx

Als je regelmatig naar de camping gaat dan komen de volgende situaties je vast bekend voor. Je loopt midden in de nacht met je wc-rol en een zaklamp over de camping om naar de wc te gaan. Je staat in de rij te wachten tot je kunt douchen en de vuile vaat wordt in een boodschappentas meegenomen om de afwas te kunnen doen. Voor veel mensen zijn deze situaties genoeg reden om niet naar de camping te gaan, maar er bestaat een oplossing! Investeer bijvoorbeeld in privé sanitair units op maat, waarmee je camping gasten voorziet van meer luxe, comfort en gemak.  

Privé sanitair op maat

Wat zijn privé sanitair units precies? 

Als we kijken naar de definitie van privé sanitair, dan gaat het om een apart af te sluiten ruimte in de buurt van een kampeerplaats. Deze ruimte is voorzien van een toilet, douche en een wasbak waar de afwas in gedaan kan worden. De privé sanitair unit deel je als kampeerder niet met andere campingbezoekers. In plaats hiervan is de unit gekoppeld aan een specifieke kampeerplek. Dit zorgt ervoor dat kampeerders meer privacy hebben, eenvoudiger gebruik kunnen maken van sanitair voorzieningen en daardoor meer comfort ervaren op de camping.

Waarom zijn deze units ineens zo populair?

Toen de coronacrisis op het hoogtepunt was, werden campings volledig of gedeeltelijk gesloten. Op de parken die gedeeltelijk dicht waren, moesten ze de gezamenlijke sanitair ruimtes afsluiten. Voor camping gasten zonder zelfvoorzienend sanitair ontstond er een probleem, waarna de vraag naar privé sanitair units steeds groter werd. Alhoewel maatregelen als deze van tijdelijke aard zijn en sanitair gebouwen niet gesloten blijven, overwogen campingeigenaren steeds vaker investeringen in privé sanitair units. Niet alleen omdat het meer veiligheid op de camping garandeert, maar ook omdat het het bezoek voor camping gasten comfortabeler maakt.

Maar als je een sanitair unit tot je beschikking hebt dan is het niet meer écht kamperen, toch? Sommige mensen vinden het prettig om te kamperen op de ouderwetse manier. Maar met een privé sanitair unit spreek je een grotere doelgroep aan. De mensen die normaal niet komen kamperen omdat sanitaire voorzieningen ontbreken, worden nu mogelijk wel overtuigd om een vakantie te boeken. Voor zowel kampeerders als campingeigenaren is een investering in een privé sanitair unit dus een positieve ontwikkeling. 

Privé sanitair units op maat door Sulex Bungalows

De privé sanitair units op maat, ontworpen en gebouwd door Sulex Bungalows, zijn gekenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De luxe gevelafwerking van de sanitair unit zorgt voor een moderne uitstraling en ook aan de binnenkant van de unit mag je rekenen op vakmanschap. Zo kun een moderne badkamer, toilet en wasbak verwachten en zijn de units voorzien van automatische verlichting die werkt door een sensor. Hierdoor hoef je ’s nachts niet meer te zoeken naar de zaklamp voor je naar het toilet gaat. Wil je de sanitair unit voorzien van een overkapping? Dan is dit ook mogelijk! Ben je benieuwd naar alle andere opties die je kunt toevoegen aan de privé sanitair units op maat door Sulex Bungalows? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie over onze privé sanitair units. 

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Excited to see what Sulex Bungalows can do for you?

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Lodge 48 | Brochure

Luxe Chalet Vakantiepark Tulderheyde (België) 58

Tulderheyde

Success!

Kavel incl. woning vanaf €125.000 ex. btw. v.o.n.?

We zijn verheugd om onze samenwerking met Recreatiepark Hellendoorn aan te kondigen als staplaats voor onze bungalows. Gelegen te midden van een prachtig landschap, biedt dit park de perfecte omgeving voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Success!

Chat openen
Scan de code
Welkom bij Sulex Bungalows,

Kunnen we u helpen?