fbpx

Sulex bungalows

Recreatieparken

Op zoek naar een plek voor je bungalow of chalet?

Recreatiepark Hellendoorn

Op zoek naar een plek voor je bungalow of chalet?

We zijn verheugd om onze samenwerking met Recreatiepark Hellendoorn aan te kondigen, een unieke locatie met vele mogelijkheden!

Ontsnap aan de drukte en omarm de serene bossen van natuurgebied Sallandse Heuvelrug, waar u kunt genieten van talloze fiets- en wandelpaden te midden van prachtige natuur.

Ontdek onze comfortabele bungalows en geniet van de vele faciliteiten en activiteiten die het park te bieden heeft.

Sulex Bungalows
N

Deskundigheid

Ervaren en deskundige vakmensen die in staat zijn om hoogwaardige & kwalitatieve woningen te realiseren.

Kwaliteit

We werken met hoogwaardige materialen en bouwmethoden om de kwaliteit van onze bungalows & chalets te garanderen. 

Klantgerichtheid

We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan hun behoeften voldoen. We vinden het enorm belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat.

Duurzaamheid

Wij zijn voortdurend op zoek naar innovatieve bouwmethoden en technologieën om de efficiëntie en duurzaamheid van onze woningen te verbeteren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

Sulex Bungalows
Sulex Bungalows

Nu al een kavel inclusief woning vanaf €125.000 incl. btw. en v.o.n.

Ontsnap aan de drukte en omarm de serene bossen van Hellendoorn, waar u kunt genieten van talloze fiets- en wandelpaden te midden van prachtige natuur.

Voor een dag vol activiteiten en bezienswaardigheden, brengt u een bezoek aan de Sterrenwacht. Hier kunt u met telescopen een indrukwekkende reis door de ruimte maken. Ervaar het ambacht van klompen maken bij Klompenatelier Dijkman. Avonturenpark Hellendoorn is de ideale bestemming voor een dag vol avontuur, plezier voor het hele gezin. Kinderboerderij De Flierefluiter biedt knuffelmomenten met cavia’s en konijntjes, evenals ponyrijden. Verfris uzelf op een warme zomerdag met een verkwikkende duik in Zwemparadijs Het Ravijn of Zwemparadijs De Scheg. Er valt hier genoeg te beleven!

Sulex Bungalows

Hoe we werken

Een nieuwe woning in 4 concrete stappen 

%

1. Verkenning

Download de brochure of vul het offerte formulier in met uw wensen en specificaties en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen bespreken we de mogelijkheden en bieden we u een passende offerte op maat.

%

2. Personalisatie

We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en denken graag met u mee. Bij ons staat het leveren van passend maatwerk centraal en we gaan geen uitdaging uit de weg.

%

3. Titel, perceel, woning

Na het kiezen van uw perceel gaan wij aan de slag met het realiseren van uw droomwoning. Tijdens de productie maken wij gebruik van de nieuwste technologieën om onze woningen zo efficiënt mogelijk te produceren.

%

4. De afronding

Uw langverwachte moment is eindelijk daar. Zodra de bungalow of chalet volledig is afgerond, zal de oplevering plaatsvinden, waarna u kunt genieten van uw nieuwe woning.

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Lodge 48 | Brochure

Luxe Chalet Vakantiepark Tulderheyde (België) 58

Tulderheyde

Success!

Kavel incl. woning vanaf €125.000 ex. btw. v.o.n.?

We zijn verheugd om onze samenwerking met Recreatiepark Hellendoorn aan te kondigen als staplaats voor onze bungalows. Gelegen te midden van een prachtig landschap, biedt dit park de perfecte omgeving voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Success!

Chat openen
Scan de code
Welkom bij Sulex Bungalows,

Kunnen we u helpen?