fbpx

Sanitair units kun je op verschillende manieren gebruiken. Zit je bijvoorbeeld middenin een verbouwing of renovatie en heb je als gezin behoefte aan een plek waar je in alle rust kunt douchen? Dan kan een sanitair unit de perfecte uitkomst zijn. Dit is een afgesloten ruimte met een toilet, douche en wasbak die je eenvoudig kunt verplaatsen. Ben je een aannemer? Dan kan een sanitair unit de perfecte aanvulling op jouw dienstverlening zijn. Gebruikelijker is dat je een sanitair unit tegenkomt op de camping. Je kunt een sanitair unit gebruiken voor verschillende doeleinden. Welke dat zijn ontdek je in dit artikel. 

sanitair unit gebruiken

Sanitair unit gebruiken op de camping

Sanitair units komen het meest voor op de camping. Niet alleen om mensen te kunnen voorzien van meer comfort en gemak, maar ook om de hygiëne zo hoog mogelijk te houden. Het aanbieden van privé sanitair units op de camping trekt een grote doelgroep, omdat mensen het over het algemeen een fijn idee vinden om hun eigen sanitaire voorziening te hebben. Als eigenaar van een camping is het altijd een goed idee om te investeren in privésanitair. Je biedt hiermee namelijk meer service en meer comfort, waardoor campinggasten zich gelukkiger voelen. 

Koppel een unit aan je thuiskantoor of salon

Heb je een kantoor of salon aan huis en komen er regelmatig mensen over de vloer? Dan kan een aparte sanitair unit ervoor zorgen dat klanten je huis niet in hoeven om het toilet te gebruiken. De unit is met een overkapping te koppelen aan het thuiskantoor, waardoor je toch een soort verbinding maakt tussen het kantoor en het toilet. Onze hoogwaardige units worden op maat gemaakt, zodat de unit perfect aansluit op het bestaande kantoor. Ben je op zoek naar een partner die een thuiskantoor kan verzorgen, inclusief sanitaire voorziening? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie over het ontwerpen en bouwen van een Sulex thuiskantoor.

Een sanitair unit gebruiken op de bouwplaats

Als aannemer heb je regelmatig te maken met verbouwingen of renovaties van badkamers. Tijdens zo’n verbouwing of renovatie kunnen sanitaire voorzieningen niet gebruikt worden. Alhoewel veel mensen in dergelijke situaties vaak gebruikmaken van de badkamer van de buren, is dit voor veel mensen geen ideale oplossing. Investeer je in een privé sanitair unit, dan biedt je hiermee extra service voor de opdrachtgever. Dit leid weer tot positieve ervaringen en daar profiteer jij als aannemer van! 

Bij Sulex Bungalows mag je rekenen op kwalitatieve, betrouwbare en duurzame sanitair units. Net als onze bungalows en chalets zijn de units voorzien van een vorst vrije coating en optimale isolatie. Dit zorgt niet alleen voor minder kosten in de winter- en zomermaanden, maar ook voor meer comfort in de unit. Ben jij benieuwd naar hoe Sulex Bungalows jou kan helpen met het ontwerpen en bouwen van een privésanitair unit? Neem nu contact op met één van onze experts en laat je adviseren! 

 

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Excited to see what Sulex Bungalows can do for you?

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Lodge 48 | Brochure

Luxe Chalet Vakantiepark Tulderheyde (België) 58

Tulderheyde

Success!

Kavel incl. woning vanaf €125.000 ex. btw. v.o.n.?

We zijn verheugd om onze samenwerking met Recreatiepark Hellendoorn aan te kondigen als staplaats voor onze bungalows. Gelegen te midden van een prachtig landschap, biedt dit park de perfecte omgeving voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Success!

Chat openen
Scan de code
Welkom bij Sulex Bungalows,

Kunnen we u helpen?