fbpx

Het kopen van Sulex bungalows heeft een hoop voordelen. Een bungalow is doorgaans betaalbaar en snel te bouwen. Het wonen in een bungalow is duurzaam en je kunt de bungalow gemakkelijk uitbreiden als het gezin sneller groeit dan je had verwacht. Wonen in een bungalow wordt door velen ervaren alsof je altijd op vakantie bent. Laten we eerlijk zijn, wie wordt er nu niet gelukkig van een vakantiegevoel? Hoe fijn zou het zijn als je elke dag met dat gevoel kunt opstaan!

Interieur Tiny House
Tiny house interior 2

Sulex Bungalows: wat is een bungalow

Een bungalow is een relatief kleine, vrijstaande woning. In de meeste gevallen bevind het woon- en slaapoppervlak zich op de begane grond. Een bungalow bestaat meestal uit één verdieping. Wanneer één kamer zich op de tweede verdieping bevindt valt dit type bouw nog steeds onder het begrip bungalow. De bungalows met een kleine tweede verdieping worden aangeduid als semi-bungalows. Bungalows kunnen geplaatst worden zonder fundering of heipalen. Hierdoor vind je bungalows meestal aan de rand van steden of midden in de natuur. In beide gevallen kun je genieten van luxe, wooncomfort en een rustgevende omgeving.

Sulex Bungalows als belegging

Investeren in betaalbare, milieuvriendelijke en luxe bungalow projecten is op de lange termijn niet alleen goed voor de portemonnee. Bungalows zijn ook goed voor het milieu. De schade van traditionele bouw wordt steeds zichtbaarder en het gebrek aan ruimte steeds groter. Hierdoor zijn er steeds meer mensen die kansen zien in het kopen van bungalows. Door kleiner te wonen bespaar je niet alleen geld. Je groeit ook dichter naar elkaar toe en je gaat automatisch consuminderen.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich bewust worden van de voordelen van het wonen in bungalows. De vraag groeit en jij kunt als investeerder meehelpen in het vergroten van het aanbod. Laat je contact gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de investeringsmogelijkheden te bespreken. Sulex bungalows maakt samen met haar investeerders een groot verschil als het gaat om milieubewuste oplossingen in de vastgoedmarkt.

Tiny House example

Bungalow als woonhuis met Sulex Bungalows

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom een bungalow perfect als woonhuis gebruikt kan worden. Het grootste voordeel is toch wel het minimalistische design. Een gelijkvloerse bungalow met het formaat van een kleine traditionele woning biedt rust en woongemak.

Of de bungalow 365 dagen per jaar gebruikt mag worden als woonhuis hangt af van de gemeente waarin je de bungalow neerzet. In principe geldt dat wanneer een woning een woonbestemming heeft, permanente bewoning geen probleem is. Maar als je van plan bent om de bungalow voor een periode in het jaar te verhuren als recreatiebestemming, dan is permanente bewoning geen optie. Of een gebied een woonbestemming of recreatiebestemming heeft vind je in het bestemmingsplan die je opvraagt bij de gemeente waar je de bungalow wilt plaatsen. Zorg ervoor dat je je hierin verdiept voor je besluit om permanent in een bungalow te gaan wonen.

 

Hoeveel dagen per jaar mag ik in een bungalow met recreatiebestemming wonen?

Plaats je de bungalow op een gebied die als recreatiebestemming dient? Kijk dan na hoe veel dagen per jaar je in de woning mag verblijven. Vraag dit na bij de gemeente tijdens het opvragen van het bestemmingsplan om zeker te zijn van het antwoord op deze vraag. Hoeveel dagen je mag verblijven in een recreatiewoning, zonder dat de gemeente de woning ziet als jouw hoofdverblijf, is afhankelijk van de gemeente.

In de ene gemeente kan dit bijvoorbeeld 6 maanden per jaar zijn, maar in een andere gemeente kan deze termijn heel anders zijn. Vragen is weten. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent over het bestemmingsplan voor je besluit om een bungalow aan te schaffen. Of je de bungalow nu als recreatiewoning of permanente woning wilt gebruiken, het is nooit fijn om ineens voor verrassingen te staan.

vrijheid
minimalistic
ecofriendly

Van bungalow naar villa

We hebben het al even genoemd, maar het is enorm eenvoudig om een bungalow uit te breiden. Als je behoefte hebt aan meer ruimte dan kun je de bungalow uitbreiden met een veranda of tuin. Als het interieur meer ruimte nodig heeft dan kun je kiezen voor een XL bungalow. Onze Cube XL bungalows hebben een gemiddelde omvang van 75 vierkante meter en het is mogelijk om hier 3 slaapkamers in te verwerken. Zo woon je nog steeds in een bungalow, maar heb je het formaat van een normale woning!

Benieuwd naar welke bungalow perfect is voor jouw woonsituatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en begin vandaag met jouw bungalow avontuur.

Zeeuwse-75-Large-2

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Excited to see what Sulex Bungalows can do for you?

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Sulex Bungalows | Brochure

Building your dream holiday, with a home away from home.

Prioriteit

Success!

Lodge 48 | Brochure

Luxe Chalet Vakantiepark Tulderheyde (België) 58

Tulderheyde

Success!

Kavel incl. woning vanaf €125.000 ex. btw. v.o.n.?

We zijn verheugd om onze samenwerking met Recreatiepark Hellendoorn aan te kondigen als staplaats voor onze bungalows. Gelegen te midden van een prachtig landschap, biedt dit park de perfecte omgeving voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Success!

Chat openen
Scan de code
Welkom bij Sulex Bungalows,

Kunnen we u helpen?